Serdis Tıbbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Sti

Gore Medical > > BIO-A Tissue Reinforcement

BIO-A Tissue Reinforcement

Yumuşak dokunun güçlendirilmesinde kullanılmak üzere tasarlanan GORE BIO-A® Doku Güçlendirme, vücut tarafından kademeli olarak absorbe edilen eşsiz bir şekilde tasarlanmış biyouyumlu sentetik polimer ağıdır. Son derece birbirine bağlı gözeneklere sahip 3D matrix ile GORE BIO-A® Doku Güçlendirme, hücre için tüneller sağlar ve bu da kolajen ağına benzer bir yapı oluşturur.

GORE® BIO-A® Doku Güçlendirme, kanıtlanmış, bio-emilebilir bir malzemedir poliglikolik asit: trimetilenkarbonat (PGA: TMC) ile yapılmıştır. Biyolojik olanlarla ilişkilendirilen riskler olmadan, bu sentetik doku yapısı ile homojenlik ve tutarlılık sağlar.

Ne insan ne de hayvan dokusundan türetilen GORE BIO-A® Doku Takviyesi, öncelikle hidroliz ile parçalanacak şekilde tasarlanmıştır. Bir ila iki hafta içinde, hastanın hücreleri yapıya taşınır ve vaskülerize yumuşak doku oluşturmaya başlar. Yavaş yavaş yaklaşık altı ila yedi ay boyunca, malzeme vücut tarafından emilir ve 1:1 yerine hastanın kendi uygun tip I kolajenini alır.

PARAESOPHAGEAL HERNIA REPAIR USING GORE® BIO-A® TISSUE REINFORCEMENT

GORE® BIO-A® MATERIAL TECHNOLOGY ANIMATION

Copyright© 2019. Web Tasarım, Yazılım ve Geliştirme CLA23 Özel Yazılım Çözümleri